Kriska написав:Ну взагалі правила зараз не обговорюються, бо конкурс створений ще у березні і за кілька днів до його завершення зміни вносити недоречно. Всі поїздки вважаються поїздками, це безперечно, але беруть участь у конкурсі звіти тільки від членів клубу, оскільки призи купляються за членські внески, тут думаю все логічно. Та і за 9 місяців існування конкурсу, за три роки існування клубу не було жодного звіту від нечлена клубу. Цей конкурс створювався щоб хоч якось стимулювати писемну здатність форумчан.
Те, що звіт нечлена клубу не може брати участь у конкурсі не означає, що цей звіт не має права на існування на цьому форумі. Було стільки чудових поїздок, я звітів "як кіт наплакав" і правила конкурсу тут нідочого. Я особисто написала кілька статей, які по параметрах не підходять для участі у конкурсі, але я писала для Клубу, для форуму і для читачів, а не заради конкурсу.
panda написав:Богдан, тут є ще один нюанс. Умовний Ваня Іванов (не з клубу) після цікавої поїздки напише цікавий звіт. Христя йому вручить приз, придбаний за клубні гроші (неважливо за скільки, навіть за 2 гривні). А хтось зі сталкерів обуриться й закине їй, мовляв, чого розбазарюєш наші членські внески на чужих людей.
Мені теж подобається їдея розширити коло учасників конкурсу. Зараз на ходу правила міняти буде некоректно, а у наступному році варто задуматись.
Але з такою активністю, як зараз, не факт, що наступного року такий конкурс буде проведений.
Повернутись до Робота клубу загалом
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість