Прикольно, теж було таке в планах. але не знаю чи вийде на ці дати. А як поїздом до Рогатина? З пересадками?
В мене на закриття сезону на ці вихідні була ідейка, але досить матрасна.
Kriska написав:Прикольно, теж було таке в планах. але не знаю чи вийде на ці дати. А як поїздом до Рогатина? З пересадками?
В мене на закриття сезону на ці вихідні була ідейка, але досить матрасна.
Eterhall написав:Хочу знову відвідати садибу Реїв неподалік Рогатина і заодно сезон закрити. Поїздку планую на 10-11 листопада. До самого Рогатина поїздом звідти через Підкамінь Беньківці до садиби і звідти на вокзал в Ходорів через Долиняни Садки або Помонята Вовчатичі
Добирання туди Ходорівським 9:16 час відправлення з приміського вокзалу, назад з Ходорова 21:14 вдома ~23:33.
Raketa2015 написав:Eterhall написав:Хочу знову відвідати садибу Реїв неподалік Рогатина і заодно сезон закрити. Поїздку планую на 10-11 листопада. До самого Рогатина поїздом звідти через Підкамінь Беньківці до садиби і звідти на вокзал в Ходорів через Долиняни Садки або Помонята Вовчатичі
Добирання туди Ходорівським 9:16 час відправлення з приміського вокзалу, назад з Ходорова 21:14 вдома ~23:33.
Kriska написав:Я б за 10 листопада, суботу, щоб в неділю відпочити.
Kriska написав:Бодя, то що там з поїздкою?
Kriska написав:Ок, якщо найду де залишити малявок, теж приєднаюсь. У фб теж про поїздки писати не люблю, більше тут.
Бодя, але уточни мені: Приміський Івано-Франківськ-Ходорів через Рогатин не їде.
DejaVu написав:До садиби Рея з Ходорова мені здається навіть ближче ніж з Рогатина
І назад якщо вертатися з Рогатина, то мабуть до Бурштина (ст. Дем'янів) трошки ближче і дорога краща і без підйомів і в поїзді на годину менше їхати ніж з Ходорова.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість