Ось такий проект по вуличних веломайстернях запропонував Роман Ганджа. Можете долучатись і голосувати.
"Долучайтесь та долучайте - Проект вуличних веломайстерень!
Усім привіт!
Десь місяць назад Андрій Майгутяк (Andriy Maygutyak) зайшов на каву і запропонував ідею вуличних безкоштовних антивандальних стійок-майстерень самообслуговування. Мав пару малюнків та креслень і версій, де знайти кошти на проект. А мені попалася під руку Міська цільова програма «Партиципаторне бюджетування (бюджет участі) у м. Івано-Франківську». Ми подалися, пройшли відбір і тепер наш Проект вже на сайті організаторів конкурсу для голосування: http://bu.mvk.if.ua/projects2016/269
П.С.
Тут діє цікава схема авторизації при голосуванні, і я її пройшов. Я просто натиснув голосувати, потім обрав кнопку банку який мені зручніше, авторизувався як через прива24 (з кодом по СМС) і мій голос зарахувався. Детальніше на сайті є, що таке система BANKID. Достатньо грамотно щодо протидії накрутки голосів. До речі один колега не зміг проголосувати, бо не прописаний у Франику. Таке от. Тому пробуйте, подивимось, що з того вийде. Від імені велосипедистів усім дякую за підтримку ))
Грошей там не беруть. Хоча приват, я так зрозумів, усіх насторожив )))"