Напишу і я трошки негативу...
В МТБ не звертався (вистачило розповіді Любомира ака lubic про його "ремонти"), але маю приклад НЕзовсім якісного продажу товару з їхнього магазину - племіннику купили велосипед, ніби і не дуже дешевий, за 2400грн. здається, а от відрегулювати\змастити\подивитися до нього ніхто не здогадався перед продажем... перше ТО правда пообіцяли безкоштовне... думаю, що далі ще буде "цікавеньке".
В велохату звертався пару разів по дрібницях, претензій по роботі жодних, а от по відношенню до велосипеду є нюанси... я розумію, що не моє не шкода, але, принаймні, коли ставиш велосипед "догори дригом" то можна, хоча б, якусь картонку під руль та сідло поставити щоб не дерлося об бетон... також залишився "осадок" від купівлі камер до свого "роверка" - на коробці написаний один типорозмір, на камері виштампуваний (при виробництві) інший, і змазано нанесений той, що на коробці - якому вірити? Я розумію, що це китай, але, якщо дбаєш за репутацію свого закладу варто перевіряти товар, який продаєш... повернув камеру без проблем, гроші повернули також, але "осадок" залишився і камери запасної так і немає...
Про ремонт власними силами - цілком до снаги тим, в кого руки ростуть "откуданада" (окрім складних, специфічних випадків ("перебор" вилок, тощо) )... ті хто виростав і крутив на аістах\українах та інших СССРських дивах техніки багато чого знають і вміють самі... я, останнім часом, розлінився і в силу певних обставин не зовсім маю час робити щось сам, тому віддаю робити велосипед тим людям, які це вміють\знають і мають всі необхідні інструменти для даних маніпуляцій.
З.І. Мені перед продажем мого нового велосипеду зробили повне ТО з показаннями\розказаннями, що і де було не так і тп., я був здивований знаннями даного майстра в царині велосипедів і запчастин до них

Все вище написане ІМХО, яке має право на життя