Вставлю і я свої декілька коментарів відносно майстерень нашого міста.
1) Велохата: враження неоднозначні. Особисто до Олега питань ніяких, майстер на всі руки, зробить все що попросиш і вкаже терміни. Наскільки я чув в Велохаті відбулась реорганізація, деталей не знаю і, можливо, мої слідуючі враження та висновки уже будуть неактуальні. Минулого року, коли ми з братом купили собі кадейли потрібно було знайти майстерню де б нам їх гарно зібрали та настроїли. Я особисто не мав справи з сучасними велосипедами, лише крутив свого раритета з девяностих)) Тому рішив одразу звернутись до спеціалістів, бо в сучасних усе може бути по-іншому. Позвонив велохату, сказали привозьте зробимо. Завезли вантажним таксі їм дві коробки, сказали що зберуть до вечора. Вечером прийшли, коробки навіть не розпаковані. На слідуючий день прийшлось сидіти прямо біля них від обіду і "караулити" щоб вони таки взялись за роботу. Майстрів то визвонювали, то приводили знайомих і так далі. Вели зібрали, але через два дні я мало не навернувся через недокручений винос...

2) МТБ: Коли надумав ставити Лефті, потрібен був кваліфікований майстер. Необхідно було рівненько зрізати 7мм рульового стакана, його відторцювати, поставити рульову, перехдник 1,1/8 на 1,5. Короче роботи було багацько. Велохата знову ж таки нагодувала обіцянками але через три дні я зрозумів що треба шукати альтернативу. Два дні їздив по місту питав майстрів хто б міг мені допомогти хоча б інструментом-ноль на масу. Лише Володя з МТБ взявся за цю роботу. Все було зроблено акуратно та саме так як я хотів) Працював він мало не весь ден і я бачив наскільки було важко рівно врізати стакан і відторцювати його, вкінці я навіть доплатив йому 100грн зверху за те що він таки взявся і допоміг. Також у нього ж ставив трансмісію ХХ, гальма. Усі болтики, деталі, лишні частини гідрліній, все було повернуто в акуратно запакованих пакетиках. Ціни на послуги досить адекватні, якщо враховувати професіоналізм майстра. Все робиться виважено та акуратно, чого не було в Велохаті. І надалі мене переважно обслуговують без черги, стабільна знижка на дрібну профілактику типу піднастройка передач, прочистка роторів та колодок. Все вище перечислене за 10ГРН хлопці роблять!
Не подумайте що це реклама МТБ, це моє власне особисте враження про їх роботу.
3) Реско: у цих хлопців толко ще не осблуговувався. Саша збирав брату колесо, ніби все ок. Правда колесо відкатало після сборки максимум 100км. Одразу сказали що спиці можуть попуститись і треба заїхати на профілактичну підтяжку спиць, БЕЗКОШТОВНО.
Поки що ніяких претензій.