DejaVu написав:Можна забути при зупинці відклацнутись і прилягти на бік.
DejaVu написав:Потрібно або постійно їздити в контактному взутті, або ставити накладки з якими ще гірше ніж на звичайних педалях.
RESKO написав:Але є ж багато ситуацій в житті коли без підготовки приходиться буквально "злітати" з велосипеда - ну коли на бордюр-камінь наїхав в темну пору, або ямка якась непомітна. Ну та в кожного таке бувало. Одним словом - при будь-якій екстремальній ситуацій, коли впринципі і рішення не встигаєш прийняти - зіскакуєш майже на ходу. Причому саме "зіскакуєш" а не "вилітаєш" - тобто ніпроякий удар чи аварію мова не йде. Думається мені, що в контактах це важко реалізувати. Як в таких ситуаціях вони себе ведуть?
DejaVu написав:то як на мене різко поставлена нога на землю може лиш усугубити ситуацію ну мабуть лиш за вийнятком повороту, коли почало зносити.
RESKO написав:DejaVu написав:то як на мене різко поставлена нога на землю може лиш усугубити ситуацію ну мабуть лиш за вийнятком повороту, коли почало зносити.
Ну і як при повороті? Встигаєш?Там ж немає часу думати - все на рівні рефлексів. Все одно що "думати" як моргнути оком, коли гілка вже біля ока - природа все це заклала глибоко в мозок, думати не потрібно - є відповідні рефлекси, які рятують життя (око)... але про контактні педалі, напевно, не подумала
b_romik написав: потрібно викинути з голови всі зайві страхи + невпевненість
RESKO написав:b_romik написав: потрібно викинути з голови всі зайві страхи + невпевненість
Недавно в майстерню прийшов хлопець на шосері. В нього така система, що ще такої не бачив. Скільки крутиш - стільки і їдеш. Хочеш гальмувати - треба зупиняти рух педалей, які в свою чергу під силою інерції колеса реально піднімають мене навіть на швидкості 5-10 км/год.
Контакти в порівнянні з цим - дитячі цацки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей