Всім привіт. Планую на період з 21-го по 29 червня прокатати маршрут Поліська Січ. Протяжність ~300км. Добирання до точки старту через Львів в Рівне потягами і назад аналогічно. Ночівля в наметах, продукти куплятимуться по дорозі. Купляти квитки буду в районі 10-го червня. Вартість добирання наступна: Ів.Фр-Львів #606 ~55грн, Львів Рівне #804 85грн, зворотній Рівне-Львів #806 85грн, Львів Ів.-Фр. #702 ~110грн.Поліська Січ
Всім привіт... хочу таки нарешті доїхати до скель в Бубнищі. Виїзд 22 липня в 5 ранку Стрийським поїздом в сторону Долини а далі своїм ходом. Темп їзди 20-25км/год. Можна якийсь міні-пікнік там влаштувати. Дорога назпд денним поїздом в 17:00 або своїм ходом для бажаючих.... хто зі мною??
Останні теплі дні вимагають цікавих покатушок Отже, не сидимо вдома, а крутимо лісами і полями. Всього 28км, асфальту на цьому маршруті можете не шукати https://www.gpsies.com/map.do?fileId=dgvhkbaxvvdqokfb Не забуваємо ліхтарики, ремнабір і легкий перекус. Стартуємо о 19:00 напроти ТЦ Метро
Хочу знову відвідати садибу Реїв неподалік Рогатина і заодно сезон закрити. Поїздку планую на 10-11 листопада. До самого Рогатина поїздом звідти через Підкамінь Беньківці до садиби і звідти на вокзал в Ходорів через Долиняни Садки або Помонята Вовчатичі Добирання туди Ходорівським 9:16 час відправлення з приміського вокзалу в Рогатині буде через 2 години. назад з Ходорова 21:14 вдома ~23:33.
Востаннє редагувалось Eterhall в 26 жовтня 2018, 15:01, всього редагувалось 2 разів.