Хо-хо.... розбудили мою молодецьку "фішку"

Зараз все якось так організовано

А десь в кінці 20-го століття

(кінець 90-х) я дуже хтів, але не знав шо до чого. Одним словом, просто зібрав рюкзак, назичив бабла і поїхав. І Zippo памятаю (хоча він точно мене не запамятав). Він ще тоді кліп зняв в такому собі ретро-стилі під музичку... аж мурашки по шкірі ходили кожен раз як його дивився

Одним словом - перший стрибок то навіть круче ніж перший секс. Я Вам точно кажу!

Бо перший секс то здебільшого розчарування (в кіно так файно, а в реальності.... ну... ніби прикольно, але ж не настільки

), а стрибок - то ППЦь для мозгів (в хорошому розумінні)

Я стрибав 4 рази і запамятав тільки 2 - перший у Львові (бо він перший) і третій у Косові (я просто не встигав розглядати Карпати під час польоту - такої панорами я більше ніколи не бачив і не побачу - це видовище було на мульйон баксів!).
Фоткати з Землі - забудьте. Як на мене - пуста трата матеріальних ресурсів. Zippo правильно каже - заплатіть інструктору і потім все життя споглядайте свої перелякані пики. Я памятаю як весь час якісь хіхоньки-хахоньки мочив в літаку, навіть на висоті, але коли відкрились двері - я реально чуть не обгєцався

Я дивися в ту висоту і в голові крутилися думки про те, що всі ці стрибки що я бачив по ТВ до цього - це компютерна графіка, бо ніодна свідома людина не зробить крок у цю безодню. Ноги ватні... серце в трусах... і після третього інструкторського "Та стрибай вже!" він дав мені піндюля під зад (я серйозно) і я полетів

Я йому вдячний за це, бо сам би так і не зробив крок вперед. Хай мені вибачають ДХ-шники, але я скоріше стрибнув би з самого крутого їх трампліну (весь обвішаний захистом) ніж зробив крок з того пекельного Кукурузника

ДХ курить збоку
Ок... зараз спробую натйи відео Zippo. Там я десь є тоже - 2 з кінця приземлявся.

Знайшов:
http://video.extreme.lviv.ua/downloads/ ... rnacle.mkvДата - 2006 рік. Може й так. Здавалося що було дуже давно